Bodrum
Door: Marcelle
Blijf op de hoogte en volg Marcelle
13 April 2007 | Turkije, Bodrum
Half april zat ik alweer 3 maanden in Turkije en moest het land verlaten om een nieuw visum te krijgen. Het was de bedoeling om te gaan eilandhoppen in Griekenland, maar daar is echt alles nog gesloten. Dus ben ik maar een dagje naar Kos gegaan. Ondanks dat daar ook alles nog dicht was ( op een paar straatjes in het centrum na)lijkt het me wel een erg leuk eiland en ik ga er zeker nog een aantal dagen heen zodra de hotels en pensionnetjes daar open zijn. Verder staan op mijn agenda nog Pammukela, Selcuk (efes), Datca, Knidos en alle dorpjes hier op het Schiereiland Bodrum. Genoeg te doen dus.Vanmiddag ga ik het Kasteel van Bodrum en het archeologisch onderwatermuseum bezoeken.
Groetjes en kusjes iedereen.
Marcelle.
14 April 2007 - 06:48
Hanny Van Den Elsen:
Hoi Marcelle,
Zo te zien heb je het uitstekend naar je zin. Je komt op mooie plaatsen. Kos ziet er overigens ook fantastisch uit. Je zou vergeten om terug te gaan naar Nederland!
Kom je ook leuke mensen tegen in de wat stillere periode? Als het seizoen begint, dan wordt het natuurlijk extra gezellig.
Marcelle geniet van de rest van je tocht. Pim en ik houden de site wel in de gaten.
Heel veel groetjes van Hanny en Pim. -
16 April 2007 - 12:25
Sandy:
Heeey Vrouwke,
Wij hebben de bevestiging voor onze reis naar Turkije ontvangen en komen je snel opzoeken, ik heb er zin in!
X Sandy
P.s. de Kiep komt in juli jouw kant op. -
18 April 2007 - 08:18
Mireille:
He Marcelle,gaaf om te lezen dat het goed met je gaat. Foto's blijven prachtig. Ook mooi om op de website steeds te lezen hoeveel mensen reageren; je wordt niet vergeten he!! Op kantoor gaat alles gewoon door.Niet veel veranderingen.Misschien heb je al gehoord dat Patrick weg is? En Jasper gaat ook weg.Maar verder alles nog hetzelfde. Kan je beter in Turkije zitten! Geniet ervan.
Mireille -
19 April 2007 - 18:15
Mama:
Wat een schitterende foto's heb je weer emaakt. Heb bij het kijken ernaar weer een beetje heimwee naar Turkije. Van wat ik er (met jou samen ) gezien heb, heeft het mijn hart gestolen. Ik leef met je mee. Heel veel liefs en xxxxxxxxxxxx, -
25 April 2007 - 18:00
Ellie:
Hoi Marcelle,
Aan de foto’s te zien heb je het hartstikke fijn daar. Gelukkig hebben we hier nu ook mooi weer maar da’s toch net wel even iets anders. Hier gaat (zoals Mireille al melde) alles gewoon z’n gangetje! Nou ik blijf je in ieder geval volgen op de site want het is wel fijn om te lezen dat het goed met je gaat. Geniet er maar lekker van.
Groetjes Ellie
03 Mei 2007 - 12:02
Henk En Gerry:
Hoi Marcelle
wat heb je al een hoop gezien zeg. We zijn het weekend nog bij Jan en Marion geweest en nog wat foto`s bekeken en wij krijgen ook zin om die kant eens op te gaan. We vinden het te gek dat je dit allemaal in je eentje doet. Leuk voor je dat er binnenkort wat bekenden jouw kant opkomen. Marcelle geniet ervan. We blijven je volgen. Groetjes en een dikke kus van Henk en Gerry. -
05 Mei 2007 - 22:16
Anneke :
Hi Marcelle,
Zo te lezen krijg je binnenkort heel wat bezoek,zal wel hartstikke leuk zijn om je vriendinnen weer te zien.
Je schrijft dat je een appartement hebt gevonden voor het seizoen in Gumbet. Hoe lang wil je daar blijven en/of is het de bedoeling om seizoenswerk te gaan doen?
Marcelle we zijn blij dat je geniet van dit avontuur en we blijven je volgen.
DIKKE KNUFFEL
Hans en Anneke
07 Mei 2007 - 10:52
Ellen:
Hé Marcelle,
Geweldig om te lezen en te zien dat het zo goed met je gaat. De foto's zijn prachtig, het maakt mij in ieder geval nieuwsgierig om toch eens een keer Turkije te bezoeken. Ben net terug van een (luier)vakantie in Egypte, het was heerlijk. Vooral snorkelen in de Rode Zee is een ervaring om nooit te vergeten.
Nog 7 weken werken en dan begint de zomervakantie en gaan we naar Zuid Frankrijk .... druk, druk, druk...ha...
Vind het nog steeds helemaal stoer wat je doet en hoop dat het goed met je blijft gaan. Nu daar het seizoen zo'n beetje op gang komt zal het ook wat drukker en gezelliger worden.
Pas goed op jezelf en blijf ons hier verwennen met je verhalen en je foto's!
Heel veel groetjes van
Ellen