Selcuk, Efeze en Pamukkale
Door: Marcelle
Blijf op de hoogte en volg Marcelle
07 Mei 2007 | Turkije, Bodrum
Pamukkale betekent Katoenburcht. Warme kalk- en koolzuurhoudende bronnen met een temperatuur van 30 tot 50 graden stromen sinds duizenden jaren lang een steile rotswand naar beneden. Het water heeft de hele berg aangetast en hem veranderd in een waterval van heldere witte kleuren. Helaas heeft het massatoerisme dit prachtige natuurfenomeen bijna verpest. Turkije en UNESCO doen er op dit moment alles aan om pamukkale nog te redden. Het was voor mij dan ook een grote teleurstelling om de waterbekkens zonder water te zien. Na een paar uurtjes daar rond te hebben gelopen ben ik naar het cleopatra-bad gegaan. Een natuurbad waar je in het warme water uit de bronnen en tussen de ruines kan zwemmen. Nou, dat was weer een stukje turkije. Ben benieuwd wat ik nog allemaal ga zien, maar ik houd jullie op de hoogte. Mijn appartementje heb ik tot eind juni gehuurd en ik zal even moeten kijken hoe lang ik nog kan blijven, het leven is hier tocht iets duurder dan verwacht.
groetjes en kusjes
Mars.
07 Mei 2007 - 19:02
Rinus Linders:
Hallo Marcelle, wij hadden ook mooi weer, maar zijn toch blij dat het nu weer een beetje geregend heeft. Alles wordt hier nu mooi groen en de vogeltjes fluiten weer. Ik zie wel dat je lekker aan het ontstressen bent, houden zo. Ik blijf je verhalen lezen en je foto's bekijken. erg mooi allemaal. Op het werk ben je nog niet uit het beeld verdwenen, als we Marcelle roepen weet iedereen nog wie je bent, dus je hebt wel iets geweldigs achter gelaten. Marcelle, het gaat je goed en blijf schrijven en foto's maken. Groetjes van Rinus -
07 Mei 2007 - 19:46
Pa:
Hi Marcelle ,
Hoewel we al via ons SKYPE-kontakt constateerden dat het niet elke dag vakantie kan zijn blijkt uit jouw foto-reportage het tegendeel. Houden zo ! -
07 Mei 2007 - 20:34
Stans:
Ha schatje, leuk weer wat van je te horen!! Zo te zien gaat het errug goed met je, keep it up baby!!!! -
08 Mei 2007 - 08:40
Hanny Van Den Elsen:
Geniet er nog maar van. Geweldig al die foto's. Hier hebben we een paar weken mooi weer gehad, maar nu is het nog maar 15 graden. Dus blijf nog maar een poosje daar. Maar uiteraard wel een keer terugkomen.
Hanny -
08 Mei 2007 - 21:36
Peggy Rommers:
Hoi Marcelle, Ik zie dat de plaatsen die je bezoekt steeds mooier worden. Volgens mij geniet je er intens van. Maar dat mag ook wel hé!Ik baal dat ik je niet in de maand mei kan opzoeken, heb net een nieuw huis en ben dus flink aan het klussen. Dus mocht je nog een slaap adresje in het hartje van Eindhoven nodig hebben dan ben je in ieder geval van harte welkom. Zodra ik in mijn huisje zit ben dan bel of mail ik je
want ik wil je nog steeds komen opzoeken.
Gr.
Peggy -
29 Mei 2007 - 13:17
Rob Ritzer:
Hallo Marcelle, zo aan al die foto's te zien heb je het behoooooooooorlijk goed naar je zin. Houwen zo. De foto's van Kos
kwamen mij bekend voor, het plein met de moskee en het terras met trap naar dat heerlijke visrestaurant.
Ik wens je het allerbeste en zie de volgende foto-reportage tegemoet.
Groetjes, en we komen elkaar wel weer ergens tegen. rob Ritzer